Інноваційні розробки НУХТ

Технологія та обладнання для виробництва біоетанолу

 

РОЗРОБКА ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕСУ, ЯКИЙ ПРАЦЮЄ НА ВІДХОДАХ ОРГАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ

Метанування при переробленні відходів харчової промисловості з оптимізацією процесу виробництва біогазу

 

Кондитерський виріб

На основі

 

цукрозамінника

Здобне печиво:

Лактитол

«Лактитолочка», «Лакті-

Лактитол, фруктоза

фру»

 

Маффін: «Фруктік»,

Фруктоза

«Лактікфруктік»

Фруктоза, лактулоза

Маршмелоу:  «Веселка»,

Ізомальтитол,

«Нонкалор»,

фруктоза

«Мальта»

Еритритол

 

Мальтитол

Торт «Магія»

Мальтитол, фруктоза

«Суфле»

Ізомальтитол

«Опера»

Фруктоза

Бісквіт «Мальта»

Мальтитол

Жувальна карамель:

Ізомальтитол,

«Краплинка»

фруктоза

«Весела фруктозка»

Фруктоза, лактулоза


 

 

Кондитерський виріб

На основі безглютенового борошна

Для хворих на целіакію:

Гречане

Бісквіт: «Гречаночка»

Кукурудзяне

«Кукурузка»

Рисове

«Рисяночка»

Рисове, гречане, кукурудзяне

«Лактитолочка»

 

Маффін «Рисовичок»

Рисове

Кекс: «Аглютеновий»

Рисове

«Безглютеновий»

Гречане

«Куку фруктозка»

Кукурудзяне

«Дуже ніжний»

Рисове

Печиво: «Чудове тріо»

Рисове

Печиво білково-збивне:

Без борошна

«Лактитолочка»

Без борошна

«Ізомальточка»

 

Для хворих на фенілкетонурію:

Пшеничне борошно

Цукрове печиво: Капітончик

Кукурудзяний крохмаль

Здобне печиво: Капітошко

 

 

ЗГУЩЕНІ МОЛОЧНІ КОНСЕРВИ З ЦУКРОЗАМІННИКАМИ

 

Технологія морозива з натуральними цукрозамінниками (фруктозою, глюкозно-фруктозними сиропами) з одночасним додаванням сиру кисломолочного нежирного. Переваги технології:

- заміна цукру на натуральні цукрозамінники забезпечує зниження глікемічності готового продукту;

- введення до складу морозива з цукрозамінниками сиру кисломолочного нежирного дає можливість підвищити біологічну цінність готового продукту.

Даний продукт покращить структуру харчування населення України.

БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ СПОСІБ ПЕРЕРОБКИ ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА БІОДИЗЕЛЮ У МІКРОБНІ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНІ РЕЧОВИНИ ДЛЯ БІОРЕМЕДІАЦІЇ ДОВКІЛЛЯ

ВІБРАЦІЙНІ ЕКСТРАКТОРИ НЕПЕРЕРВНОЇ ТА ПЕРІОДИЧНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ТА ЇЇ ВІДХОДІВ